4.jpg

hansgrohe logo

Hansgrohe is een van de meest ideeënrijke fabrikanten uit de branche. Creativiteit vormt de grondslag van het succes van de producten uit het Zwarte Woud.Croma Classic_Ambience

De beste ideeën voor de badkamer – ideeën die zich optimaal aan de individuele behoeften aanpassen: creativiteit en innovatie staan centraal in de ondernemingsfilosofie van Hansgrohe. Daartoe behoren designers die doordenken over badkamers. En de innovatieve ideeën voor nog meer badkamercomfort, doucheplezier en weldaad voor klanten over de hele wereld ontwikkelen.


Uiteraard werkt Hansgrohe samen met internationaal gerenommeerde, creatieve geesten. Samen met hen zijn net zo moderne als tijdloze producten en badkamercollecties ontstaan, waaruit iedereen zijn persoonlijke comfortbadkamer kan samenstellen. Gerenommeerde architecten en designers uit de hele wereld worden door Hansgrohe ook regelmatig uitgenodigd om hun visies op de badkamer op bijeenkomsten te ontwikkelen en te presenteren.

Hansgrohe is een van de designkoplopers van de branche.

Ecostat sfeer

Veel van de internationaal belangrijkste designprijzen en keurmerken voor product- en designkwaliteit vinden hun weg naar Hansgrohe. In de doorlopend geactualiseerde ondernemingsranglijst van het onafhankelijke International Forum Design laat Hansgrohe concurrenten uit de sanitairbranche duidelijk achter zich.
Hierbij is design bij Hansgrohe geen doel op zichzelf of enkel een handig concurrentiemiddel. Goed design ontstaat altijd in samenspraak met de technologische mogelijkheden om een maximum aan esthetische en functionele kwaliteit te bereiken. Daarmee werd design tot een kwaliteitskenmerk dat in een vroeg stadium in de ondernemingsontwikkeling als onderscheidingskenmerk werd herkend. En dat vervolgens de basis van het succes van de merkproducten uit het Zwarte Woud op de wereldmarkt vormde.

Bekijk hier de website van Hansgrohe

Vrijblijvende offerte

De badkamer moet eens flink worden aangepakt of u wilt een mooie tegelvloer laten leggen in de huiskamer.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

STC-offert-formulier-button

STC-call-service

Eigen badkamer ontwerpen?

Nog geen idee hoe u uw badkamer eruit wilt laten zien? Gebruik nu ons 3D programma om uw badkamer in kaart te brengen. 

STC-create-own-bathroom