4.jpg

ideal-standard-logo

Bij Ideal Standard ligt creativiteit aan de basis van het ontwikkelen van nieuwe badkamerideeën. Als toonaangevend merk van Europa stellen wij ons tot doel uw badkamer om te vormen tot een persoonlijke leefruimte. Duurzaam en exclusief, gebaseerd op 3 belangrijke pijlers: design, functionaliteit en innovatie. Ideal Standard vertegenwoordigt gepersonaliseerd welzijn. Ideeën en materialen gefocust op de creatie van een omgeving waar lichaam en geest elke dag opnieuw kunnen genieten.

Over ideal standard


idealstandard strada logoIdeal Standard is een merk van Ideal Standard International, wereldleider op het gebied van sanitair. Het bedrijf is operationeel in meer dan 30 landen in Europa, het Midden Oosten en in Afrika.

In 1875 hebben twee jonge Ierse immigranten de basis gelegd voor de onderneming. In 1932, werd de eerste Europese fabriek in Dole, Frankrijk gevestigd waar porselein voor sanitair werd vervaardigd. Vandaag de dag heeft Ideal Standard 29 fabrieken, verdeeld over 9 Europese landen: Italië, Duitsland, Bulgarije, Engeland, etc.

Om u van de beste producten te voorzien, is elke fabriek gespecialiseerd in een specifieke categorie: porselein, acryl, whirlpoolsystemen en hydrotherapie, wellness, kranen en meubels.
Elke categorie wordt uitgevoerd met uiterste zorgvuldigheid en expertise.
Creativiteit is een mooi instrument van Ideal Standard voor een continue evolutie in de badkamer. Een combinatie van design en technologie om u het leven van uw dromen te geven, uw stijl te creëren en uw personaliteit uit te drukken in een belangrijke leefruimte waar lichaam en geest elke dag opnieuw genieten.

De know-how van het merk is tot vandaag de dag uitzonderlijk om een gedrufde integratie van materialen te bewerkstelligen en een unieke, mooie en functionele ruimte te verkrijgen.

Bezoek de website van Ideal Standard hier

Vrijblijvende offerte

De badkamer moet eens flink worden aangepakt of u wilt een mooie tegelvloer laten leggen in de huiskamer.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

STC-offert-formulier-button

STC-call-service

Eigen badkamer ontwerpen?

Nog geen idee hoe u uw badkamer eruit wilt laten zien? Gebruik nu ons 3D programma om uw badkamer in kaart te brengen. 

STC-create-own-bathroom