6.jpg

Marlin

Marlin - badkamer meubel

Badmeubelen van MARLIN worden sinds 1991 als antwoord op de stijgende vraag naar moderne en individuele badmeubelen met hoge eisen voor design en kwaliteit geproduceerd.

MARLIN Badmöbel GmbH met vestiging in het oost-westfaalse Stemwede werd door OPTIFIT Jaka-Möbel GmbH in 1997 als zelfstandige verkoopsmaatschappij opgericht en is momenteel lid van de in de gehele wereld vertegenwoordigde NOBIA GROUP uit Zweden.

De NOBIA GROUP is de grootste keukenfabrikant in Europa.

FilosofieMarlin - kast

Vandaag de dag zijn badkamers eilanden voor ontspanning. Tot deze filosofie draagt MARLIN met een omvangrijk en attractief badmeubelprogramma bij.

Bij de MARLIN badmeubelen zijn de verschillende assortimenten onder elkaar te combineren en geven daardoor de mogelijkheid een creative oplossing te vinden voor iedere badkamer. Uit veel combinatiemogelijkheden kan met MARLIN een droombadkamer helemaal naar ruimtelijke omstandigheden en persoonlijke smaak ontstaan.

Eenvoudig in onderhoud, robuust materiaal, doordachte details en ergonomische vormen zijn kernwoorden voor de badmeubelcollectie van MARLIN.

Vrijblijvende offerte

De badkamer moet eens flink worden aangepakt of u wilt een mooie tegelvloer laten leggen in de huiskamer.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

STC-offert-formulier-button

STC-call-service

Eigen badkamer ontwerpen?

Nog geen idee hoe u uw badkamer eruit wilt laten zien? Gebruik nu ons 3D programma om uw badkamer in kaart te brengen. 

STC-create-own-bathroom