2.jpg

Alape Logo

Architectuur is individualiteit in beleving. Ze weerspiegelt onmiddellijk de persoonlijkheid van de mens. Voor Alape is de badkamer een architectonische ruimte die volledig voldoet aan de eigen ideeën en verlangens.

Het Alape-componentensysteem helpt bij het ontwerp en de uitwerking van een individuele badkamerinrichting door een duidelijk samenspel tussen basis- en individuele componenten. De puristische designtaal is even kenmerkend voor Alape als de hoge kwaliteit en precieze verwerking van de materialen.

Van idee tot vorm

Alape werkt al vele jaren succesvol samen met drie buitengewone partners die op internationaal niveau actief zijn in design en architectuur. Zo garandeert Alape een hoogkwalitatieve en uitgesproken designtaal die zich aan de architectuur van de ruimte onderwerpt.

Perfectie kent geen compromis

Kwaliteit is een continu proces. Van de selectie van materialen en de vormgeving tot de productie, bij Alape overheersen steeds de hoogste normen. Het Alape-kwaliteitslabel garandeert deze claim.

Traditioneel handwerk op het hoogste niveau

Met zijn twee productievestigingen in het Duitse Goslar is Alape een regionaal verankerd bedrijf. Zo’n 200 medewerkers leggen er de basis voor het wereldwijde succes. De productie van de componenten is een samenspel tussen gekwalificeerde ingenieurs en hightechspecialisten enerzijds en een groot aandeel aan handwerk anderzijds.

Vrijblijvende offerte

De badkamer moet eens flink worden aangepakt of u wilt een mooie tegelvloer laten leggen in de huiskamer.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

STC-offert-formulier-button

STC-call-service

Eigen badkamer ontwerpen?

Nog geen idee hoe u uw badkamer eruit wilt laten zien? Gebruik nu ons 3D programma om uw badkamer in kaart te brengen. 

STC-create-own-bathroom