4.jpg

Dornbrachtdornbracht-douche

Helder, zuiver, stromend water. Het uitgangspunt van onze onderneming. En het oriëntatiepunt van ons productdesign. Alle armaturen en accessoires die de naam Dornbracht dragen, zijn helder en eenduidig in hun functionele oriëntatie. Ze bezitten pure kwaliteit qua materiaal en afwerking. En hun baanbrekende design wordt voortdurend verder ontwikkeld.
Want alleen wie zich verandert, blijft bestaan. Dat gold altijd al en geldt voor Dornbracht als onderneming en dat geldt evenzeer voor de producten van Dornbracht.
De bedrijfscultuur van Dornbracht wordt gekenmerkt door een open klimaat dat motivatie van de medewerkers, overdracht van verantwoordelijkheid, kwaliteitsbewustzijn, bereidheid tot presteren, liefde voor het product en servicegerichtheid bevordert en beloont.

Designdornbracht-kraan

Als de basis klopt, maakt de idee het fijne verschil. Het design is daarom al vele tientallen jaren kenmerkend voor onze filosofie. Onze producten zijn niet louter decoratie, maar een uitdrukking van individuele badcultuur. In de beste fabriekskwaliteit ontstaan armaturen en accessoires voor elk stijltype – van traditioneel tot vooruitstrevend. Tal van nationale en internationale designprijzen en onderscheidingen bevestigen dat we op de goede weg zijn.

Ambachtelijke kwaliteit

Met onze armaturen getuigen wij ook altijd van liefde voor het detail en fascinatie voor volmaakt handwerk. Uit de ambachtelijke traditie heeft zich een pretentie ontwikkeld die tot op heden is gebleven: functie, vorm en productie op het hoogste niveau als fundamentele basis van elk productontwerp.
Integraal kwaliteitsbewustzijn is kenmerkend voor alle ontwikkelingsniveaus: van de keuze voor een specifieke innovatie tot en met haar ideale voltooiing. Ambachtelijke vaardigheden in combinatie met moderne methoden van proces- en productietechniek alsmede creatieve topprestaties hebben van Dornbracht een begrip gemaakt tot ver buiten de branche. Onze producten worden steeds opnieuw beschouwd als objecten die de volmaakte vormgeving vertegenwoordigen. Maar alleen de originelen bezitten de kwaliteit en de symboolwaarde die de persoonlijke merkbeleving mogelijk maakt.
Wij combineren design met materie: onder de fijnste oppervlakken als chroom, platina en goud, die het uiterlijk veredelen volgens de wensen van de klant, gaat het robuuste materiaal messing schuil. De keuze voor hoogwaardige materialen en de solide ambachtelijkheid vormen de basis en uitdrukking van de duurzaamheid van onze producten en van hun functionaliteit.

Vrijblijvende offerte

De badkamer moet eens flink worden aangepakt of u wilt een mooie tegelvloer laten leggen in de huiskamer.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

STC-offert-formulier-button

STC-call-service

Eigen badkamer ontwerpen?

Nog geen idee hoe u uw badkamer eruit wilt laten zien? Gebruik nu ons 3D programma om uw badkamer in kaart te brengen. 

STC-create-own-bathroom