2.jpg

Promotie video: Sanitair & Tegel Centrum | Alkmaar

Daar is hij dan eindelijk, het eerste promotie filmpje voor Sanitair & Tegel Centrum | Alkmaar.

Hartelijk welkom bij Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar. U vindt onze showroom -reeds goed zichtbaar vanaf de doorgaande Nieuwe Schermerweg- met de gastvrije entree aan de Scheldestraat nummer 8 in Alkmaar. 
Loopt u mee naar binnen? Dan geven we u een eerste indruk van onze ruime toonzaal met maar liefst 2000 vierkante meter aan sanitair en tegels. Ruim dertig zelfstandige bedrijven van loodgieters, tegelzetters en installateurs, allemaal van in en om de kaasstad Alkmaar, hebben zich verenigd in Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar. Ze werken erin samen, met behoud van hun zelfstandigheid en daar kunt u uw voordeel mee doen.
Kijk, hier op de begane grond vindt u een groot aantal badkameropstellingen waar u een goed idee krijgt van de mogelijkheden, van het materiaal, van de mode, en van de merken. Toch is deze ruimte niet meer dan een staalkaart van wat er beschikbaar is aangezien wij vrijwel alle bestaande nationale en internationale sanitairmerken kunnen leveren en installeren. 
Dalen wij af in de speciale tegelarena dan kunt u zien wat een enorme keuze wij bieden in vloertegels, en natuursteen. Keramisch ontwerp uit de hele wereld ligt hier voor u ter inzage. Onze tegelzetters leggen uw vloer met een gegarandeerde kwaliteit. 
Bent u een handige doe-het-zelver? Dan kunt u de tegels natuurlijk ook zó bij ons bestellen. Op de eerste verdieping gaat Sanitair & Tegel Centrum Alkmaar u voor in een ruim assortiment wand- en vloertegels. Hier hebben wij veel werk gemaakt van de kranenpresentatie.
Bedankt voor uw interesse in ons bedrijf. Graag nodigen wij u uit in onze showroom voor nog veel meer informatie. Of om samen met u te zoeken naar een op maat gesneden oplossing voor uw specifieke thuissituatie.

Vrijblijvende offerte

De badkamer moet eens flink worden aangepakt of u wilt een mooie tegelvloer laten leggen in de huiskamer.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.

STC-offert-formulier-button

STC-call-service